meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Seniorbolaget Norra Västra Götaland

I maj innevarande år skrev Ewa-Britt Filipsson ett samarbetsavtal med Seniorbolaget i Rönnäng. Arbetet som produktionschef för Norra Västra Götaland  inom området Lidköping, Skara, Vara och Götene gör det möjligt för kunder inom landsbygdsturismen i området att få snabb hjälp i sin verksamhet.

Hjälp i din verksamhet
Nu kan du som bedriver turismanläggning inom ovan stående område få hjälp med tex fönsterputs och lokalstädning. Det finns också såväl Seniorer som Junior som gärna hjälper till med administrativa sysslor. Kontakta Ewa-Britt för mer information på 
Telefon/mobil: 0510-44 94 62 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln