meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Djäknegårdens Honung - Naturens guld !

Foto Linda Grönlund Foto Linda Grönlund

Idag fick vi ett telefonsamtal från ett företag som varit kund hos en kund till oss, nämligen The Photostudio och Linda som tagit så fina produktfoto åt Djäknegårdens Honung i Åsa.

Hjälp jag hinner inte med !
Så brukar det låta för de flesta småföretagare vi hjälper. Speciellt om man är lokalproducent. Det är mycket som skall tas om hand och marknadsföringen hinns helt enkelt inte med. Fast man vill väldigt gärna få ut sina produkter långt ut.

Timbanken
Vi har ju tidigare hjälp Linda på The Photostudio genom Timbanken, vilket gjorde att hon också satsade på lite extra hjälp från oss. I det arbetet la vi ut lite av Lindas fina bilder och flera hörde av sig och ville köpa. 

Det väckte min nyfikenhet och jag skickade en fråga till Andrea om hon inte ville synas lite mer. På den vägen är det. Om en vecka träffas vi för att se om inte fler är intresserade av dessa fina produkter som redan nu går att köpa på nätet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln