meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Grön Rehab + Turism !

När människa och djur kombinerar möte i natur.

Jag blir alltid lika fascinerad av människor som flyr stadspuls och stress och bosätter sig på landet bara för att. När man dessutom delar med sig av den miljö man skapat då kan det inte bli annat än bra. 
Region Halland är nu föregångare till att ta Grön Rehab till sitt hjärta och flera är de företag som sedan många år tillbaka arbetat i det tysta. Genom mitt arbete som affärscoach i Timbanken, har jag träffat företagare som arbetar med rehab, återbruk och sund livsstil.  Sörby Naturhälsogård är ett kvalitativt företag med många strängar på lyran, som fick mottaga kommunens företagarpris 2014, för sina satsningar inom området. Hölseböke Naturhälsogård i Slöinge är ett annat som tar hjälp av naturen som verktyg. Det trejde där också hästarna är en stor del i verksamheten träffade jag igår Gill Croona som driver Grön Hälsa & Rehab på Kärramosse Gård utanför Grimeton. Rehabdelen har 6 platser alltid fullbelagda och verktygen är gårdens hästar och övriga djur i kombination med trädgård och aktivitet. Det är farligt vackert trots att det småregnar denna dag. Gill berättar att hon bär på en idé - en idé som egentligen inte är så konstig. Här finns alla förutsättningar att med öppet sinne bygga broar mellan kulturer inte bara när det gäller turism. Bubblande berättar hon, en del är redan på gång tack vare Hushållningssällskapet och fler instanser slår sig på knäna. Nu skall det till en affärsidé som håller och det är där jag kom in i bilden. Nu återstår resten och väldigt kul att få vara en del i detta.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln