meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Timbanken i Backspegeln

Sörby Naturhäslogård Sörby Naturhäslogård

Det går mot avslut 2015 projekt Timbankens andra år. Vi har servat många företagare under dessa två år. Det mesta jobbet har handlat om marknadsföring men vi har också jobbat en del med rådgivning för nystartade företagare. Ett exempel på detta var dagens sista träff av tre, Andrea Kuti som öppnat företaget Stil Inredning i Halmstad. För henne gäller det nu att öka företagets synlighet. Vi startade med genomgång av Google funktionerna och inom kort uppenbarade sig de första uppdateringarna på nätet. Lika fascinerande varje gång faktiskt en aha upplevelse även för mig som börjar bli ganska van nu. Det som gläder mest är att kunden omedelbart går hem och gör sin läxa - det gillar jag.

En väg på väg till framgång !

Halmstad Camping

Dagens inledande träffar handlade om större saker. Båda företagen har jag träffat tidigare och hos Johnny på Goda Gården, startade vi upp redan under föregående år med att reda ut den snåriga marknadsföringsdjungeln. Idag har vi kommit längre och pratar konceptutveckling. Nästa möte inbokat redan veckan som kommer tillsammans med ytterligare två Kungsbacka företag, även de kunder i Timbanken
Så här såg den ut när vi sågs första gången på vår lilla date

​Kärramosse gård var dagens andra träff. Projekteringsmöte där ett nytt koncept kommer att se dagens ljus nästa år. Kärramossa Naturrum är ett spännande koncept med ett gammalt stenhus i centrum. Även har hade hemläxan sen sist skötts och arbetet gått framåt inte minst i tidningsartiklar och spännande möten. Riktigt roligt!

Sörby Naturhälsogård

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln