meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Gruppdynamik på Goda gården

TIMBANKEN är som gjort för att kitta ihop olika företagsidéer, byta kunskap och trigga varandra till produktutveckling. Johnny Olsson på Goda Gården i Kungsbacka, har många gånger pratat om att få till ett nätverk av företag som kan hjälpas åt. Visst sa vi i TImbanken finns flera företagare som säger det samma så det ordnar vi lätt.

Lokal mat med utbildning och turism på agendan
Träffades gjorde Andrea på Djäknegårdens Honung, Åsa Holmen ÅH Betong och Återbruksdesign och Andrea på nya företaget Stil inredning för att diskutera fram en gemensam satsning till ett event på Goda Gården i vår. Det var högt till tak, varmt vid bordet och härlig fika med lussebröd och finchoklad. Och en självskriven rundvandring i kök och på gårdstun. När vi satte oss bilen var det några eftersläntare som tog lite bilder till en egen blogg :) Vi fortsatte mot vår lunchrestaurang Bensinstationen i Åsa korsen för en korv. Styrde sedan kosan mot Varberg för att träffa Bo på Pickering och därefter vidare till Sörby Naturhälsogård för ett sista möte med familjen Vang-Abel. Vi bjöds på en utsökt kvällsmiddag och fick med oss en liten julklapp innan vi åkte. Knäckebröd med nötter och frön. Godis.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln