meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Landsbygdscoach Turism & Affärsutveckling

Timbanken
Nu summerar vi året som gått och alla roliga uppdrag vi haft.  Vi har coachat företagare inom alla område och mött så många härliga entreprenörer, allt från Biltvättar till Elektronik High Tech och Biodlare till Betong. Ibland har vi haft upp till 6 företagsträffar/dag! I år har det mesta handlat om produkt utveckling och flertalet företagare har fått hjälp och tips för att komma vidare med sina projektidéer. En del av besöken har också lett till nya affärslösningar för vår del.  Flera hemsidor har rättats till och många har upptäckt fördelar med Google närvaro. Räknar vi ihop uppdragen handlar det om hela 4 veckors heltidsarbete. 


Landsbygdsutveckling Småland - ny abbonemangskund
Under våren fick vi också återse en "gammal" kund från LRFs Turismprojekt 2010 i Småland. Erikshester Gård är en fårgård, som anpassat verksamhet och djurhållning till turism. Besöken inneburit fotografering för nya broschyrer och webbmarknadsföring. Vi har också en ny bekantskap i Kärramosse Gård vid Grimeton, en säker hästgård, som arbetar med Grön Rehab. Här jobbar vi med projektansökan för en utökad verksamhet mot turism och friluftsliv. 

Ponnyfarmors Tömmar - Hästföretaget
Har bla varit  i Trollhättan och i Simlångsdalen Ryttarförening Halland på heldagskurser i tömkörning. Vi har haft en ponny på inridning och flera privatlektioner i tömkörning och ridning. Lidens Baronesse har i höst delvis använts som ridskoleponny och  kommer i vår att lånas ut för tävlingsverksamhet, med inriktning försäljning. Vi kommer att ta emot Lidens Donna E,  ett 5 års sto från Lidens Connemarastuteri som skall vidareutbildas av framförallt Thea Filipsson och Emma Lindeberg.

Senior/Juniorbolaget
Vid sidan om har vi i sommar arbetat med att starta upp verksamheten i 4 av Skaraborgs kommuner. Detta har inneburit en del arbete med personalrekrytering och förmedling av arbete för flera. Vi hoppas här kunna jobba vidare framförallt inom ungdomsrekrytering under 2016. 

Med många intensiva företagsträffar, långa resor, telefoncoachningar och eget hantverksarbete under semester och helger, tar vi nu ledigt från Julen och reser till varmare breddgrader en vecka.
 

Med hopp om ett Gott Nytt 2016
GOD JUL
önskar vi nu alla

Ewa-Britt & BengtGöran

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln