meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Så pennan glöder.....

Nya affärsidéer
Flera av årets senaste möten med företagare i Halland handlade till stora delar om affärsutveckling. Härligt med entreprenörer som tänker framåt. Det har pratats mycket om att erbjuda annorlunda och unika besöksmål. För oss som arbetar med landsbygdsutveckling och besöksnäring är detta naturligtvis väldigt roligt.  Att vara en del i processen är oerhört inspirerande. 

Naturupplevelser - hästaktiviteter - nya boende - grön rehab
I stort sett har alla diskussioner handlat om människans möjligheter till rekreation i naturen och ofta ihop med djuren. Att erbjuda grön rehab är något som är kommande inom turismnäringen och säkerligen har kommit för att stanna. Har man också som jordbrukare förmånen att ha en gård i ett sagolikt vackert landskap, ja då har man också lite gräddfil in till en bra produkt. 

Finansieringsmöjligheter
Jordbruksverket erbjuder om det passar in i ramen för landsbygdsutveckling stödmöjligheter för såväl företagsidé som projekt. Med de nya Leaderpengarna kan samarbetsprojekt vara en bra start för att testa en ny idé. Det finns fler vägar till finansiering vi brukar gå igenom detta vid våra möten. Är du företagare i Halland kan du ansöka om kostnadsfri rådgivning för produktutveckling i Timbanken. Är du företagare på annan ort och har en idé så får du gärna bolla den med oss.

Och du första rådgivningsmötet per telefon är kostnadsfritt !

Slå oss en signal på 0704-574135 eller mejla på info@landsbygdscoach.se så ringer vi upp.


Hälsningar
Ewa-Britt Filipsson

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln