meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Gör anspråk på ditt företag på Google

Så hittar kunderna till dig!
Skaffa Google Business konto, aktivera din kartposition och ta kommando över företagets synlighet på nätet. I många fall finns din kartposition på Google, men vi har vid flera tillfälle korrigerat företag som inte funnits med, mycket tack vare landsbygdens postsystem.  
Finns man inte med är det tex omöjligt för kunden att hitta rätt vägbeskrivning till ditt företag. Ett måste om man driver tex hotell.
 
GRATIS
Google My Business är en gratisfunktion som du snabbt aktiverar genom att söka ditt företag och lägga in adress och telefonnummer. Efter max 2 veckor kommer du att få en kod hemskickad på ett vykort från Google. Denna kod använder du för att verifiera ditt företag. När företaget är verifierat kan du starta upp med att göra inlägg precis som i Facebook. Skillnaden är att inlägget direkt blir synligt på webben. 
 
HUR
Det bästa är att ha en personligt Google plus konto och göra uppdatering härigenom. Uppdateringarna skall helst följas av tex sökord som du antar att kunden söker på. Löser du den gåtan har du vunnit mycket.

Rådgivning
Vill du ha hjälp, råd och tips så ring oss gärna vi löser det snabbt och billigt!Ewa-Britt Filipsson
info@landsbygdscoach.se
0704-574135
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln