meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

TIMBANKEN 2017 - Turism & besöksnäring

Timbanken 2017-2020 ger också möjlighet för företagare inom jord, skog och fiske vilka numera är berättigade till 1:1-medel, att söka kostnadsfria timmar via Timbanken för sin affärsutveckling. Det innebär att vi har möjlighet att hjälpa dem som sneglar åt besöksnäring som extraben till redan befintligt jord eller skogsbruk. 

Vad vi kan erbjuda landsbygdsföretagen som vill satsa på turism

Finansiering ny idé!
Projektidentifiering offentlig finansiering
Rådgivning vilka instanser som behövs kontaktas
Affärsplan för ansökningshandlingar
Hjälp med ansökan direkt riktad mot besöksnäring

Utveckling av redan befintlig verksamhet!
Marknadsföring digitalt och konventionellt (papper)
Nätverksförsäljning - hitta samarbetspartners
Försäljning - implementering av bokningsverktyg

Vårt nätverk inom svensk turism gynnar flera!

Genom flerårigt arbete med landsbygdsutveckling inom hela Sverige, har vi ett stort och brett kontaktnät, där våra kunder har fri tillgång av samlade erfarenheter från utvecklingsarbete inom svensk besöksnäring.
Hur gör man för att samarbeta med grannen ? Vilken bokningsmotor skall jag välja ? Hur hanterar jag en missnöjd kund ? Vad får jag för pengarna om jag ansluter mig till bokningssidor ? Hur kan jag utveckla mina tjänster ? Vart vänder jag mig om jag vill servera mat ? 
Frågorna är många och vi kan svara på det mesta. Flertalet kunder har också fått igenom sina ansökningar om finansieringshjälp.

Exportturism är nödvändigt
En av de mest ihärdiga är nätverket Gonature Trip -  en samling företagare som marknadsför sig själva i Tyskland genom en god start hos oss.

The Road Makes The Difference
Gör som de ta chansen att samarbeta kring en produkt du också. Vi förmedlar gärna deras önskan om att få fler husbilsgäster som gästar andra landskap också. Som man säger i Ullared - ju fler vi är desto fler kunder får vi 
 

Landsbygdscoach Turism & Affärsutveckling jobbar i område 3 och 5
Marknadsföring, Varumärke, Affärsplan, Produkt/tjänsteutveckling, Offentliga medel och Exportturism  http://timbanken.se/valj-omrade-och-konsulter/produkttjansteutveckling-och-importexport/ewa-britt-filipsson/ewa-britt-filipsson/
info@landsbygdscoach.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln