meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Certifierad marknadsförare hurra!

Eftersom jag, Ewa-Britt i princip är självlärd inom webbmarknadsföring från det jag startade företaget 2010, tyckte jag det var dags att fräscha upp mina kunskaper. Avsatte helt enkelt en dag för att averka 38 stycken lektioner i olika inriktningar men allt handlade om att göra företag synliga på nätet och skapa fler affärer. Något som kan vara lämpligt då det är just det jag lär ut.
Efter varje lektion följde 5-6 frågor på inhämtad kunskap. Och när hela programmet äntligen var klart kunde jag konstatera att jag ändå genom att hjälpa andra, hållit mig uppdaterad. Dagen därpå var det dags för examen - Detta genom att svara på 39 kluriga frågor. Det var lite pirrigt att trycka på knappen och när svaret kom blev jag glad - ALLA RÄTT ! 
Så nu är jag också certifierad Digital marknadsförare och diplomerad av Digitalakademien. Behöver du hjälp står jag gärna till tjänst

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln