Med stor vana från många entreprenörsbesök runt om i landet hjälper jag dig som har fastnat i ditt företagande. Ett besök i företaget eller hemma hos är grunden till att jag kan hjälpa dig vidare på bästa sätt. Med mig kan du inte bara prata marknadsföring. Att skapa affärsrelationer genom nätverkande är nog så viktigt. Finansiering en annan stor fråga som många ofta frågar mig om. Mitt koncept är abonnemang på marknadsföring och hjälp med upphandlingar av olika slag. Genom det stora nätverk jag har finns alltid en ljusning bakom knuten. 
 

Vårt familjeföretag har flera fötter !

Guide & Föreläsningar
Efter ett års frånvaro pga av hälsa öppnar vi upp för såväl guideuppdrag som föreläsningar för små eller större grupper. Stadsvandring i Lidköping eller gruppresor på Kinnekulle och Norra Kålland med Kållandsö. Finns möjlighet att stanna till på härliga kaféer och matställen längs vägen. Certifierad inom Sweguide och guidar även på englelska. Föreläsningar i entreprenörskap och marknadsföring. 
Läs mer om erbjudande och cv här.
 

Arbetsträffar med Interaktivt webbcafé
Lär dig om marknadsföring via google och vilka sociala konto som passar dig och hur bra foto påverkar köpet av din produkt i media och på din hemsida. Passar för din företagsgrupp eller förening som vill lära sig mer om sociala mediers påverkan.
Grupp om minst 5 personer.

Ponnyfarmors tömmar för dig som hamnat på kant med hästen !
Alla i familjen inklusive barnbarnen är duktiga på häst. Vi hjälper dig med såväl in som tillridning av din häst eller ponny. 
Tömkörning som jag praktiserat i snart 40 år är ett utmärkt verktyg för dig som vill lära dig kommunicera och utbilda din häst. Fungerar också bra. 
Läs mer här 

Fantastisk coach. Tillgänglig, mycket påläst, personligt engagerad och delar med sin av sitt nätverk. Ditt företag kommer att lufta med hjälp av Ewa-Britt. Bästa affärsrådgivning jag fått
Johanna Nilsson VD  www.johannashotel.com