Digital Närvaro för ditt småskaliga företag som arbetar med boende, restaurang, kafé eller aktivitet på landsbygden

Öka din digitala närvaro genom att synas i fler och rätt kanaler för ditt företag.
Genom digitala kanaler når du idag flera miljoner potentiella kunder utan att betala några kostnader. Om du känner att du inte behärskar internet och alla nya kanaler eller om du är nyfiken på att veta mer om hur du når ut längre, tveka inte att ta kontakt med oss. Oavsett om du är nybörjare eller kan så kan du alltid lära dig mer om hur du når ut på olika marknader. .

Så här går till när du bestömt dig :

  • VI gör en webbanalys på ditt företags synlighet på nätet.
  • Du får en timmes telefonkonsultation
  • Du får vårt anpassade verktyg en checklista uppdelad på vilken verksamhet du ha
  • Vi gör en uppföljning och därefter kan du välja en stationär utbildning 2 timmar eller välja att köpa vår startupp tjänst, där vi under en månad ser till att aktivera din synlighet i de kanaler verktygstrappan du väljer att synas i.

TIMBANKEN Regionalt affärsstöd
Du kan boka oss på kostnadsfri rådgivning i affärsutveckling om du driver företag inom  Region Halland, Region Jämtland/Härjedalen. På sidan Timbanken ansöker du om 5 kostnadsfria timmar per år. 

Referens Goda Gården Kungsbacka
Från vårt första möte har EwaBritt på ett briljant och inspirerande sätt fått oss att förstå vad som är viktigt och hur vi skall kommunicera med våra kunder. Med stor kunskap, stort engagemang och ett mycket pedagogiskt trevligt sätt har hon skapat mycket bra grund för mötet med våra blivande kunder.
 Johnny Olsson VD