meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Med spetskompetens inom besöknäring erbjuder vi enskild rådgivning eller utbildning i de ämnen som är aktuella för dig som driver företag inom turism, eller vill starta upp. Vi har också coachat flertalet småföretagare inom område som marknadsföring, produktutveckling, finansiering och exporterbarhet  Vi erbjuder också hjälp med varumärke, webbsidor, bokningonline, produkt och tjänsteutveckling för tex export. Vi kan en del om nätverksförsäljning B2B eller B2C och en del kring värdskap och vi har flera goda referenser.
 

Hallandsföretagare får hembesök

Vi har besökt företagare i Halland sedan 2014 och kommer fortsätta framöver. För att göra det smidigt åker vi 1 -2 gånger per vecka och träffar då flera företagare. Under våra besök har vi alltid kamera med och fotar om du vill.
Det går också bra med telefonkonsultation.

Jämtland Härjedalen med telefoncoachning

Vi har coachat flertalet företag under detta år genom telefonsupport. Vi gör då en webbanalys på företagets synlighet innan eller så handlar det om att hjälpa till att strukturera upp en affärsplan. Ring för mer information.

Fortsatt marknadsförd genom våra besök - vi värnar om dig som kund

loading...

Vi tjänstgör inom område 3 och 5 som handlar om marknad/sälj, varumärke, produkt/tjänsteutveckling. Exportturism och ansökningar för offentliga medel.

Referens från Viscoast

"Ewa-Britt har bra koll på många av de stora sociala medierna som finns när de gäller marknadsföring. 
När hon hjälpte mig fick jag bättre koll på hur de fungerar med LinkedIn, Facebook och vad de kan göra att man syns bättre utåt! Kan starkt rekommendera Ewa-Britt om man vill ha hjälp med marknadsföring, spelar ingen roll om man är nyföretagare eller varit i branschen länge"
.
Kristian Karlsson 3 d artist VisCoast

Anmäl ditt intresse här :