Digital närvaro kan öka dina möjligheter att fånga fler kunder !
Öka företaget synlighet på nätet genom att synas i  sociala medier och marknadsföringskanaler på webben. Du når idag flera miljoner potentiella kunder utan att betala några kostnader. Om du känner att du inte behärskar internet och alla nya kanaler eller om du är nyfiken på att veta mer om hur du når ut längre, tveka inte att ta kontakt med oss. Oavsett om du är nybörjare eller van så kan du alltid lära dig mer om hur du når ut på olika marknader. 

Erbjudande webbanalys

  • En timmes telefonkonsultation
  • Webbanalys på ditt företags synlighet på webben
  • Uppföljning med åtgärdsplan
  • Två timmars utbildning hos dig eller över telefon

    Pris 2.500 kr ex moms och resa

Mini * Midi * Maxi -  månadsabonnemang på marknadsföring 

Du kan enkelt abonnera på våra marknadsföringstjänster från 500 kr månaden. Då sköter vi din marknadsföring i samarbete och enligt överenskommelse med dig. Du behöver endast förse oss med information och foto, så vi kan uppdatera i dina konto.

Subventionerad rådgivning matturism i landsbygd
I samarbete med Hushållningssällskapet kan vi erbjuda såväl marknadsföring som ett antal andra tjänster, för dig som vill utveckla ditt företag inom matturism på landsbygden. Du genomför en kostnadsfri företagsanalys tillsammans med dinrådgivare och lämnar in din "önskelista" på förbättringar.  Du får ett anpassat och konstnadsfritt förslag på åtgärder och utbildningspaket.  Utbildning och hjälp med tex hemsidor och marknadföring är starkt subventionerade via medel från Jordbruksverket och EU fodner. Flertalet kompetenta konsulter står till din hjälp.
Hör av dig för mer information till Ewa-Britt 0704-574135

Ödmjuka ord

"Jag nappade på Timbankens erbjudande 5 timmars kostnadsfri rådgivning eftersom vi behövde hjälp med marknadsföring. Jag valde Ewa-Britt Filipsson och redan vid vårt första samtal via telefon rekommenderade hon mig att säga upp de dyra SEO-tjänster vi då hade.  Nu finns vi på Googles förstasida och det kostar endast lite tid i form av inlägg på sociala medier såsom Facebook, Twitter, Linkedin och Google+.
Ewa-Britt är lättillgänglig och bra på att peppa så man vågar lite mer. Man kan alltid nå henne via mejl eller sms för råd även utanför de uppbokade timmarna. Jag rekommenderar henne gärna."
Lena på Ecovac Centraldammsugare

Kostnadsfri rådgivning Timbanken
Vi arbetar som konsulter i de regionala projekten TIMBANKEN. Bor du i Halland, Jämtland eller Härjedalen har du möjlighet till 5 timmars kostnadsfri rådgivning av oss. Läs mer