Landsbygdscoach utbildar i marknadsföring !

Digital närvaro kan öka dina möjligheter att fånga fler kunder !
Landsbygdscoach Turism & Affärsutveckling utbildar landsbygdsföretagare inom marknadsföring och försäljning. Kurser, föreläsningar och coachprogram. Öka företaget synlighet på nätet genom att synas i  sociala medier och marknadsföringskanaler på webben. Du når idag flera miljoner potentiella kunder utan att betala några kostnader. Om du känner att du inte behärskar internet och alla nya kanaler eller om du är nyfiken på att veta mer om hur du når ut längre, tveka inte att ta kontakt med oss. Oavsett om du är nybörjare eller van så kan du alltid lära dig mer om hur du når ut på olika marknader. 

abonnera på på mina tjänster inom marknadsföring på nätet

Mini * Midi * Maxi -  månadsabonnemang på marknadsföring 
Du kan enkelt abonnera på våra marknadsföringstjänster från 500 kr månaden. Då sköter vi din marknadsföring i samarbete och enligt överenskommelse med dig. Du behöver endast förse oss med information och foto, så vi kan uppdatera i dina konto.

Erbjudande webbanalys 2.000 kr ex moms

  • Webbanalys - var finns ditt företag på nätet idag !
  • Analys och åtgärdsplan med telefonkonsultatio
  • Två timmars utbildning hos dig eller över telefon
    Reskostnad tillkommer en resa bokas

Lättläst hemsida med bra sökord

Vi skapar lättlästa hemsidor eller rättar upp din gamla med ny text och bra sökord. Snabbt lägger vi upp din hemsida på nätet i verktyg som Hemsida24 eller One.com. Vi kan även gå in och rätta upp i andra verktyg som WP och några till. Det som behövs är att du förser oss med rätt information och riktigt bra foto.
På vår sida som handlar om just hemsidor kan du läsa mer här. 

Kostnadsfri rådgivning Timbanken
Vi arbetar som konsulter i de regionala projekten TIMBANKEN. Bor du i Halland, Jämtland eller Härjedalen har du möjlighet till 5 timmars kostnadsfri rådgivning av oss. Läs mer


Hushållningssällskapet
Projekt Besöksnäring+Mat

Boka rådgivning och hjälp hos oss för endast 255 kr Timme. Vi erbjuder samma tjänster som via Timbanken. Hemsidor och marknadsföring i sociala medier.  Läs mer här

Hör av dig för mer information till Ewa-Britt 0704-574135