meta name="google-site-verification" content="aYYTyVNYVvr-bbQFqF93XRKTQBMJmvkd1nqejdNuVOA"

Ett urval av nöjda kunder och samarbetspartners

Lisa Lind VD at Nösunds Värdshus HavSbadSpa
Ewa-Britt har hjälpt oss öka försäljningen på hotellet! Vi har första året 2011 ökat vår försäljning, online med 1,5 Mkr av vår totala omsättning som i år uppgår till 13 Mkr, detta beror helt på att Ewa-Britt har hjälpt oss!

Fotograf Maria Berg - Allt kan grönska 2014
Ewa-Britt besitter stor kunskap och brett nätverk. Hon blåste förändringsvindar genom mitt företag Allt kan grönska- fotograf Maria Berg, med sin snabba handlingskraft och praktiska exemplen. 

Monika Carlson Project manager at Movant AB 2012
Ewa-Britt är med stort kunnande och intresse verksam inom Sveriges turistnäring. Med ett genuint engagemang och stor uppfinningsrikedom arbetar hon med och för turismföretag av alla slag och storlekar att synas på rätt sätt och i rätt forum. Ewa-Britt är med sin aldrig sinande energi en stor tillgång på sitt område och jag rekommenderar henne varmt.

Ingegerd SikströmOwner, Westline Event AB 2013
Ewa-Britt är en mycket lyhörd, positiv och kompetent resurs för den som behöver idéer, bollplank, verkställande och uppföljning. Av sin marknadsföring på internet och andra tidskrävande kanaler. Kan på det varmaste rekommendera, när det även är en vettig prisbild som gäller, vilket gör att man känner sig extra nöjd.

Madeleine EliassonÄgare Nissadalens Golfbana 2014
Ewa-Britt är skicklig på att se företagets behov.

Johan Lundgren Executive Chef at Radisson Blu Riverside | Göteborg 2013
Efter att ha arbetat med Ewa-Britt under några år vill jag varmt rekommendera henne till andra småföretagare som behöver hjälp att synas och att växa. Ewa-Britt har med sitt engagemang och sin breda och långa erfarenhet bidragit med många spännande idéer hur verksamheten kan utvecklas och förbättras. Hon besitter en god kunskap i de sociala mediernas kraft när det gäller...more

Conchi Gonzalez Projektledare på Kunskapscenter för jämlik vård, Västra Götalandsregionen 2014
Ewa-Britt imponerade - och inspirerade - mig med sin kunskap inom sociala medier. Kan varmt rekommendera henne när man vill lära sig nya sätt att marknadsföra sig med.

Ola Sundberg Passionate Photographer - Do it right!
Jag har samarbetat med Ewa-Britt flera gånger under flera olika former och har lärt känna henne väl. Hon är en fantastisk resurs i vilken organisation hon än hamnar, med en ofantlig drivkraft och massor av kreativitet. När hon säger att hon skall göra något så gör hon det. Mycket stort kunnande och erfarenhet från turismbranschen med ett väldigt brett kontaktnät. För någon...more

Eva Oscarsson Rental and Tourism manager at Daylight Husbilscenter AB /Daylight Motor Home 2013
Ewa-Britt build relationships with her clients, listens and works with their reality- a step-by-step and solution focussed approach providing the small businesses with tools to act. Action leads to inspiration and further progress.

Anna Österlund Project Manager at Placebrander AB
Ewa-Britt har varit en ren glädje att arbeta med från första dagen vi fick kontakt tills hon var med och levererade en mycket uppskattad seminariedag för mina medlemmar inom Projekt Kräftriket. Hon är mycket professionell och samtidigt personlig då hon ofta relaterar till tidigare erfarenheter. .

Hanna Johansson Owner at Xplora AB 2012
Ewa-Britt kom hem till oss för enskild rådgivning. Det känns bra när någon kommer hem och kan se verksamheten som den är. Det kan öppna syn-fältet ur fler och kanske andra vinklar. Jag tycker att dessa möten blir givande och det är ju här jag behöver hjälp. Matnyttigt när man kört fast lite eller inte riktigt får fäste i halkan.

Erika Andelius Turistmotagare Målesånna Fiske & Camping Småland
Jag kan rekommendera Ewa-Britt för arbetet hon gör för för oss småföretagare. Vi har träffats 3 gånger och varje gång har jag fått nya idéer och ny kraft att jobba vidare.  Så ta chansen att anlita Ewa- Britt om ni behöver coachning i erat företag.

Katja Singer Journalist
En spindel i nätet som verkligen bryr sig. Mycket bra och stort kontaktnät.

Pia Ekblom VD på La Couronne Halmstad 2015
Ewa-Britt var till stor hjälp. Sortera och strukturera upp vad som är viktigt och mindre viktigt. Där stirrar man sig blind många gånger. Jag kan varmt rekommendera hennes effektiva tid och intresse för kunden.

Tommy Lerin VD TONTOY AB 2015
Ewa Britt's very thorough and produced good results for the company.

Kajsa Franke Destinationsutvecklare på Scandinavian Visits 2015
Ewa-Britt är kunnig och har stor erfarenhet av att hjälpa besöksnäringen i Halland med att utvecklas och nå nya kunder. Jag har träffat Ewa-Britt och är nöjd med hennes hjälp.

Lena Rundqvist Egen företagare 2015
Jag nappade på Timbankens erbjudande om fem timmars kostnadsfri rådgivning eftersom vi behövde hjälp med marknadsföring. Jag valde Ewa-Britt Filipsson som konsult och redan vid vårt första samtal via telefon rekommenderade hon mig att säga upp de dyra SEO-tjänster vi då hade. Lite tveksam var jag eftersom det är stor konkurrens om ordet "centraldammsugare". 

Johnny Olsson-VD Goda Gården Kungsbacka 2015
Från vårt första möte har Ewa Britt på ett briljant och inspirerande sätt fått oss att förstå vad som är viktigt och hur vi skall kommunicera med våra kunder. Med stor kunskap, stort engagemang och ett mycket pedagogiskt samt trevligt sätt har Ewa Britt skapat oss en mycket bra grund för vårt första möte med våra blivande kunder. 

Lasse Söderholm Delägare at AB Svensk Truckförarutbildning
På rekommendation anlitade vi Ewa-Britt för att hjälpa oss med att få ordning på IT/sociala media kopplat till vårt företag. Hon har överträffat alla våra förväntningar i alla avseenden. Dessutom är hon en trevlig person att arbeta med. Vi på Svensk Truckförarutbildning vill å det varmaste rekommendera Ewa-Britt vilken vi upplever som ytterst seriös i sitt yrkesutövande.

Egon Bothin Egen företagare på Gårdsbutiken Torsbergs E.K.O.
Ewa-Britt verkar att vara en av dom som kan hjälpa oss med entreprenörsanda att utveckla och ta till vara på dom fantastiska resurser som Sveriges landsbygd har. Vi är många som har dom rätta kunskaperna att få fart på Sverige .Vi kanske inte är dom med höga utbildningar men det är inte alltid det som är nödvändigt får vi bara den rätta pushningen.

Mia Lachmann - grafisk formgivare med utbildning inom hållbar turism och marknadsföring
Ewa-Britt är engagerad, peppande och med ett stort kunnande inom turism- och besöksnäring. Rekommenderar henne varmt till uppdrag inom affärsutveckling!

Liselotte Bergenzaun Abel - Leg psychotherapist at Sörby naturhälsogård AB
Ewa-Britt har en ödmjukhet och anpassar sig till kundens kompetens och förutsättningar. Humor, lättsamhet samt engagemang för kundens affärsutveckling.

Eva Elmquist - Glass Artist and Owner, Hilmersgården
Träffade Ewa-Britt i förra veckan då hon var hos mig i timbankens ärende. Hon fick verkligen sin entusiasm att smitta mitt tänk var mycket mer positiv efter de två timmar som hon var hos mig. Hon kan mycket om sociala medier och delar med sig av sin kunskap men också kontaktnätet hon har.

Agneta Nilsson -Fristående hudvårdskonsult 2014
Träffade Ewa-Britt för första gången den 14 oktober 2014 då hon kom hem till mig för att hjälpa till med en del "datagrejer". 
Mitt första intryck fick jag när vi bestämde mötesdag via telefon och det intrycket var att Ewa-Britt kändes lugn och trygg. Jag upplevde att hon visste vad hon pratade om,det kändes professionellt. 

Lasse Akerstrom - Reklamfotograf på Lasse Åkerström AB 2014
Ewa-Britt har varit en stor tillgång för utvecklingen med marknadsföringen i de sociala medier bl.a. Kan varmt rekommendera hennes tjänster.

Pia Nilsson - FALKRESOR CONSULT Meetings & Events, Travel, Incoming! hotels and Flights 2014
Ewa-Britt har storkunskap om Marknadsföring på webben hemsidor, text och bild, bred kunskap inom områden som affärsverksamhet, turism, hotell, bokningsprogram mm. Kan starkt rekommendera Ewa-Britt som konsult. I mitt fall en kick åt rätt håll. Tack Ewa-Britt....